|
|
گوشی هوشمند شما ممکن است با راههای مختلفی آغشته به آب و سایر مایعات شود. از ریخته شدن بطری آب بر روی آن گرفته تا افتادن دستگاه در رودخانه. در اینگونه مواقع افراد اضطراب شدیدی را تجربه میکنند و بر همین اساس واکنشهای سریع و یا گاهاً اشتباهی را از خود نشان میدهند. اگر تا به حال چنین اتفاقی برای شما پیش آمده است، حتما در اولین مرحله سعی کردهاید گوشی موبایل خود از آب یا دیگر مایعات دور کرده و سپس برای بررسی عملکرد دستگاه آن را روشن کنید. همچنین ممکن است با فوت کردن در آن بکوشید آب نفوذ کرده در اجزای گوشی موبایل هوشمندتان را خارج کنید. این راهها نه تنها کمکی به نجات گوشی موبایل شما نمیکند، بلکه باعث ایجاد خرابی بیشتر میگردد. به عنوان مثال، هنگامی که دستگاه موبایلتان خیس میشود، لازم است به جای روشن کردن آن، موبایل را به سرعت خاموش کنید تا احتمال اتصالی کردن آن از بین برود.
گوشیهای هوشمند هر روز پیشرفت میکنن و به تبع این پیشرفت قیمت آنها نیز بالاتر میرود بنابراین نگهداری از تلفن همراهی که هزینه بالایی به پای آن پرداخت کردیم امری ضروری بوده و هرگونه آسیبی به آن میتواند برای ما وحشتناک و به مانند کابوس باشد. یکی از این آسیبها خیس شدن گوشی موبایل است که میتواند خسارتهای وحشتناکی را نیز به همراه داشته باشد. در این مقاله قصد داریم تا راهکارهایی را جهت جلوگیری از آسیبهای جانبی ناشی از خیس شدن ارائه دهیم.
راههای متفاوت دیگری هستند که برخی انجام آن ها را پس از بهوجود آمدن چنین اتفاقاتی ترجیح میدهند. به عنوان مثال، میتوانید تلفن همراه خیس شده خود را به افرادی که کار تعمیرات موبایل انجام میدهند بسپارید. برای این کار مجبور میشوید هزینهای را بابت برگرداندن اطلاعات گوشی به آنها بپردازید. برای جلوگیری از دچار شدن به این مشکلات، خرید یک گوشی هوشمند با قابلیت ضد آب بودن بهترین راه حل محسوب میشود. برای این کار لازم است به عدد IP گوشی هوشمندی که قصد خرید آن را دارید دقت کنید. IP مقیاسی برای اندازهگیری میزان مقاومت گوشی در برابر آب میباشد. اگر IP گوشی مورد نظر شما IP67 یا IP68 بود میتوانید از ضد آب بودن آن اطمینان خاطر داشته باشید.
در ادامه مجموعه اقداماتی را که لازم است پس از خیس شدن گوشی موبایل هوشمند انجام گردد، در چهار مرحله توضیح دادهایم:
1.هنگامی که دستگاه به داخل یک ظرف آب میافتد، ابتدا با حفظ آرامش خود، گوشی را از آب بیرون بیاورید.
2.سپس گوشی را خاموش کرده و باتری را از آن خارج نمایید؛ البته اگر دستگاه شما مانند اغلب موبایلهای هوشمند دیگر مجهز به باتری داخلی باشد، نمیتوانید باتری را از آن خارج کنید.
3.بعد از آن، قاب گوشی را جدا نموده و با یک حوله کاغذی بدنه آن را خشک کنید. در این قسمت، توجه و دقت به جلوگیری از نفوذ آب موجود بر روی بدنه به شکاف و درز ها، اهمیت ویژهای دارد.
4.در آخر برای از بین بردن قطرات آب موجود در شکاف و درز ها، بهتر است با استفاده از دستگاه مخصوص تولید هوای فشرده، آب را خارج کنید. اگر دسترسی به چنین دستگاهی ندارید، با استفاده از دهان خود نیز میتوانید به درون دستگاه به آرامی و با دقت بسیار فوت کنید.
برخلاف توصیههای شنیده شده از افراد مختلف، قرار دادن گوشی موبایل خیس شده در ظرفی حاوی دانههای برنج، چندان مفید و تاثیرگذار نمیباشد؛ چرا که جذب بالای دانه برنج نمیتواند تمامی قطرات ریز آب را که به درون دستگاه نفوذ کرده است از بین ببرد؛ از طرفی دیگر، نمناک شدن برنج پس از جذب آب نیز میتواند مشکلاتی را برای دستگاه بهوجود آورد.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
:: برچسبها:
گوشی هوشمند ,
تلفن همراه ,
گوشی موبایل ,
موبایل خیس شده ,
نجات گوشی خیس شده ,
آسیب رسیدن به گوشی ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 687
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 بهمن 1399 |
نظرات ()
|
|
با اختصاص ارز بیشتر نسبت به گذشته برای واردات موبایل به ایران دستگاه های تلفن همراه با کاهش قیمت ۱۵ درصدی همراه شدند. از طرف دیگر واردات موبایل در دی ماه امسال با رشد قابل توجهی همراه شد. به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ واردات گوشی افزایش دو برابری را در دی ماه نسبت به آذرماه شاهد بوده است.
انجمن واردکنندگان موبایل آمار جدیدی را مبنی بر تعداد دستگاهها وارد شده در آذر و دی منتشر نموده است. بر طبق این آمار، در دی ماه تعداد تلفنهای همراه وارداتی 2 میلیون و 50 هزار دستگاه بود که از این میزان، 30 هزار دستگاه را گوشیهای مسافری دربرمیگیرد؛ حال آن که تعداد گوشیهای وارداتی در آذر 880 هزار دستگاه گزارش میشود.
با مقایسه میزان واردات گوشیهای موبایل در دو ماه دی و آذر 99 با سال 98، میتوان دریافت دی ماه سال جاری همواره بیشترین میزان واردات تلفن همراه را به خود دیده است؛ همچنین گزارشات نشان میدهد در آذر 98 با 1 میلیون و 280 هزار گوشی، 400 هزار دستگاه بیشتر از سال 99 به کشور وارد شده است. بر طبق این آمار و در بازه زمانی بهمن 98 تا دی 99، تعداد دستگاههای وارداتی به کشور بالغ بر 15 میلیون و 40 هزار گوشی موبایل میباشد که بعد از دی، بیشترین میزان واردات دستگاه در تیر 99 با یک میلیون و 720 هزار دستگاه انجام شده است. در مقابل، کمترین میزان واردات گوشی به کشور طبق آمار هر سال، در فروردین ماه صورت میگیرد. دلیل این امر تعطیلات عید نوروز گزارش میشود.
به گزارش این انجمن ، با افزایش 2.3 برابری تعداد دستگاههای وارد شده به کشور در مقایسه با آذر ماه، فعلا بازار موبایل تا حداقل دو ماه از واردات سری جدید محصولات بینیاز است. بازار موبایل در ایران از آذر ماه تاکنون با کاهش قیمت این محصولات مواجه بوده است؛ تا جایی که در بهمن 99 کاهش 40 درصدی قیمت را تجربه نمود. ظاهرا فروشندگان موبایل از وضعیت کنونی چندان راضی نیستند؛ چرا که مجبور به صرف نظر از سود خود برای فروش گوشیهای موجود در انبارها میباشند.
بر طبق شواهد موجود، پیشبینی میگردد کاهش 40 درصدی قیمت گوشیهای موبایل ماندگار نبوده و در ماههای آینده، بازار موبایل افزایش چند درصدی را در قیمتها تجربه کند؛ این در صورتی است که ارز کمی به واردات دستگاههای تلفن همراه تخصیص داده شود.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
:: برچسبها:
گوشی موبایل ,
تلفن همراه ,
گوشی هوشمند ,
خرید اقساطی گوشی ,
واردات گوشی ,
افزایش واردات ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 716
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 18 بهمن 1399 |
نظرات ()
|
|
از اختراع تلفنهای همراه زمان زیادی نمی گذرد اما در همین مدت کوتاه آنچنان به این ابزارهای کوچک کاربردی عادت کرده ایم که شاید تصور زندگی بدون آنها غیر ممکن باشد. بسیاری از کارهای روزانه مان وابسته به گوشهای همراه شده. از کارهای بانکی و پرداختها گرفته تا حتی محاسبات ریاضی که قبلا وظیفهی ماشین حساب بودند.
عمده گوشیهای موبایل مورد استفاده در ایران توسط کمپانیهای بزرگ و شناختهشدهای نظیر اپل، سامسونگ، هواوی،شیائومی، نوکیا و … تولید شده و به کشور وارد میشوند. چند سالیست که با افزایش بسیار زیاد تحریمها علیه کشورمان ایران، شاهد افزایش قیمت کالاهای وارداتی از جمله تلفن همراه بودهایم. تعویض یا خرید گوشی جدید اساسا کاری هزینهبر محسوب میشود، و حال با قیمتهای فضایی ابزارهای دیجیتال، بسیاری از افراد ترجیح میدهند به سراغ گوشیهای کارکرده بروند. البته پیدا کردن موبایلی که علاوه بر قیمت مناسب، شرایط نرمافزاری و سختافزاری مطلوبی داشته باشد، به هیچ عنوان کار راحتی نیست. سر زدن به موبایل فروشیهای متعدد و بررسی تک به تک تلفنهای همراه صرف نظر از زمان زیادی که از شما میگیرد، در شرایط همه گیری و قرمز شدن وضعیت شهرها شما را در معرض بیماری قرار میدهد، که این کار تصمیم چندان عقلانهای به نظر نمیرسد. در چنین وضعیتی، بهترین راه برای پیدا کردن موبایل مناسب و خریداری آن چیست؟
خرید آنلاین گوشی موبایل روشی است که شما را از خانه به فروشندهها و فروشگاههای سرتاسر کشور متصل میکند. کافیست با موبایل یا کامپیوتر به اینترنت وصل شده و وارد سایت رندباز شوید تا به بیشمار محصول و فروشنده دسترسی پیدا کنید. در اینکه خرید آنلاین مزیتهای منحصر به فردی دارد شکی نیست، ولی آیا برای خرید وسایلی ارزشمند نظیر موبایل و تبلت انتخاب درستی است؟
نیازی نیست خریدار و فروشنده در یک محل باشند
در شهرهای بزرگ معمولا افراد با کمی تلاش و صرف وقت و انرژی، در نهایت محصول مورد نظر خود را در مغازه و فروشگاهها پیدا میکنند، ولی خرید و فروش برای شهروندان ساکن شهرستانها اندکی دشوارتر است. تصور کنید میخواهید محصول مشخصی را خریداری کنید و دستگاههای موجود در فروشگاههای نزدیک به شما وضعیت قابل قبولی نداشته و رضایت شما را جلب نمیکنند. در خرید حضوری این مسئله معمولا باعث منصرف شدن شما میشود، و یا حتی بدتر، ممکن است محصولی را خریداری کنید که شرایط مطلوبی ندارد و در نهایت دچار مشکل میشود. در خرید و فروش آنلاین شما قادر خواهید بود تمامی محصولاتی که افراد یا مغازهها در تمام نقاط کشور به فروش گذاشتهاند را مشاهده کرده و پس از بررسی دقیق و کامل، اقدام به خرید کنید.
آپدیت در لحظه
خرید حضوری با مراجعه شما به فروشگاههای مختلف و بررسی محصولات آنها انجام میشود. اگر گوشی موبایل موردنظرتان موجود نبود، شاید شماره تماس خود را به فروشنده بدهید و در صورت موجود شدن آن کالا، شما مجددا به فروشگاه رفته و محصول را بررسی میکنید. اتصال به اینترنت این روند را بسیار تسریع میکند. شما میتوانید در هر روز چندین بار سایت را چک کرده و در جریان جدیدترین آگهیها باشید. به محض موجود شدن کالای مورد نظرتان، آن را بررسی کنید و در صورت رضایت در عرض چند دقیقه خریدتان را کامل کنید.
قسطی خرید کنید
همانطور که گفته شد ابزارهای دیجیتال به کالاهایی گرانقیمت تبدیل شدهاند و خرید آنها میتواند فشاری اقتصادی بر افراد تحمیل کند. با در نظر گرفتن هزینههای روزمره، امکان بخشبندی هزینه و پرداخت چندقسمتی آن میتواند کمکحال بسیاری از افراد باشد. وجود گزینه خرید قسطی هم در خرید و هم در فروش موثر بوده، و میتواند این پروسه را تسریع و تسهیل کند.
با در نظر گرفتن تمامی این موارد، پیدا کردن سایتی که جوابگو نیاز شما و قابل اعتماد باشد نیز خود کاری دشوار است. وب سایت رندباز در نیمه اول سال 1396، و با هدف به وجود آوردن بستری جامع و مطمئن برای خرید و فروش سیم کارت کار خود را آغاز کرد. حال پس از گذشت سه سال، این سامانه از معتبرترین سایت ها در زمینه کاری خود محسوب میشود. رندباز با دارا بودن مدرک اعتماد الکترونیکی و نشان ملی ثبت، میتواند بستری قابل اطمینان برای تعاملات تجاری شما باشد.
منبع: https://download.ir/%DA%86%DA%AF%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D9%87%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%87-%D8%AE%D8%B1%DB%8C%D8%AF-%D9%88-%D9%81%D8%B1%D9%88/
:: برچسبها:
گوشی هوشمند ,
تلفن همراه ,
گوشی موبایل ,
خرید گوشی موبایل ,
خرید آنلاین گوشی موبایل ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 716
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 15 بهمن 1399 |
نظرات ()
|
|
با همهگیرشدن ویروس کرونا، الزام خانهشینی و حفظ فاصله اجتماعی، بسیاری از فعالیتهای روزانه مردم، اعم از آموزش، کار، حمل و نقل، خرید، تفریحات و ... به صورت مجازی و با کمک اپلیکیشنها و پلتفرمهای مخصوص انجام میشود. در پی افزایش حجم اینترنت مصرفی برای آموزش کودکان و نوجوانان و بالا رفتن احتمال به دام افتادن در جرایم اینترنتی، دسترسی به محتواهای نامربوط و بهوجود آمدن فضایی ناامن برای دانش آموزان، از توزیع سیم کارتهای شاد سخن به میان آمد. محمود حبیبی، مدیرکل دفتر فنآوری اطلاعات و ارتباطات آموزش و پرورش، در تابستان 99 خبر از آغاز فرایند تولید این سیم کارتها داد. قیمت تعیین شده برای سیم کارت های شاد برابر با قیمت سیم کارت های ایرانسل، همراه اول و رایتل بوده و کاربران سیم کارتهای این اپراتورها، میتوانستند هر زمان که مایل باشند برای دریافت سیم کارت شاد از اپراتور همراه اول، ایرانسل و رایتل اقدام کنند. با این کار امنیت دانش آموزان و همچنین معلمان گرامی در فضای مجازی حفظ شده و هدف اصلی که همان رشد و آموزش میباشد، محقق می گردد.
سیم کارت شاد، به طور ویژه برای استفاده دانش آموزان و با هدف کمک به آنها در زمینهی آموزش آنلاین تهیه شده است. این سیم کارت با داشتن فضای کنترل شده و طبق سیاستهای اداره آموزش و پرورش، محتوای ایمن را برای دانش آموزان فراهم نموده و از دسترسی آنها به محتوای نامناسب جلوگیری میکند. اما این ایده همواره منتقدان بسیاری داشته است. از تابستان سال 99 که طرح سیم کارت شاد ارائه شد و برای ارائه به دانش آموزان در سال تحصیلی جدید آماده گردید، همواره با چالشهای فراوانی رو به رو بوده است.
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ وجود محدودیتهایی برای سیم کارت شاد و همچنین مخالفتهای برخی مسئولان، مانع از راهاندازی سیم کارت شاد گشت. حسن الحسینی، مشاور وزیر آموزش و پرورش، در رابطه با پروژه سیم کارتهای شاد توضیح داد: 10 درصد از تبلتها که جهت استفاده از پلتفرمهای آموزش آنلاین در دسترس کودکان و نوجوانان قرار دارد، متعلق به افراد دیگری بوده و دانش آموزان مالکیتی بر آنها ندارند. این موضوع زمینه مخالفت بسیاری از مسئولان را با این طرح فراهم نموده است.
الحسینی در رابطه با امنیت سیم کارت شاد افزود: از آن جایی که ورود به شبکه شاد از طریق احراز هویت افراد انجام میپذیرد، راه را بر تخلفات و کلاهبرداریها نیز میبندد. بر همین اساس، ما مدعی هستیم که فضای شبکه شاد، یک فضای ایمن، خاص و سالم میباشد.
منبع: سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز
:: برچسبها:
سیم کارت ,
خرید سیم کارت ,
فروش سیم کارت ,
سیم کارت دانش آموزی ,
سیم کارت شاد ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 653
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 بهمن 1399 |
نظرات ()
|
|
ال جی که ظاهرا صفحههای نمایش را هدف خلاقیت خود قرار داده این بار برای پتنت جدید خود به سراغ صفحات انعطافپذیر رفته است. این طرح جدید قرار است تحت نام LG Rollable (ال جیِ رول شدنی) و در ماه مارس 2021 به بازار معرفی شود.
ال جی با به ثبت رساندن پتنتی جدید قصد تولید گوشی موبایلی با قابلیت رول شدن را دارد. با بیرون کشیدن نمایشگر گوشی به چپ و راست، اندازه صفحه نمایش تغییر کرده و بزرگ خواهد شد.
گوشی LG Rollable در حالت عادی ظاهری نرمال و مستطیلی شکل خواهد داشت، ولی اگر به نمایشگر بزرگتری نیاز داشتید، میتوانید صفحه نمایش را از هر دو طرف، و یا فقط از راست یا چپ به بیرون بکشید. در بزرگترین حالت، اندازه صفحه نمایش دوبرابر شده و حالت مربعی شکلی پیدا میکند. برای اینکه بزرگ شدن صفحه نمایش امکانپذیر باشد، ال جی علاوه بر قاب عادی گوشی، یک قاب دوم نیز طراحی کرده که با بزرگ شدن صفحه نمایش به بیرون کشیده میشود. این گوشی نمایشگر OLED خواهد داشت. همچنین انتظار میرود این تلفن همراه از قلم لمسی نیز پشتیبانی کند.
باید در نظر داشت که عکسهای منتشر شده از این گوشی رسمی نبوده و بر اساس توضیحات فاش شده از پتنت طراحی شدهاند.
:: برچسبها:
ال جی ,
گوشی ال جی ,
گوشی موبایل ,
تلفن همراه ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 689
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آبان 1399 |
نظرات ()
|
|
طی سالهای اخیر با افزایش نیاز و مصرف تلفن های هوشمند، تعداد کمپانی های تولیدکننده این گجت ها نیز افزایش یافته است. شرکت های تازهکارتر مانند هواوی، شیائومی و وان پلاس توانسته اند در این بازار پر رقابت جایگاه خوبی برای خود دست و پا کنند. برند دوجی نیز در زمره همین برندهای نو پا قرار میگیرد و توانسته مخاطبان زیادی را جذب محصولات خود کند.
شاید برند دوجی بین مصرفکنندگان عادی تلفن همراه چندان شناخته شده نباشد، ولی برای علاقهمندان طبیعت گردی یا ورزش های سخت محبوبیتی روزافزون پیدا کرده است. میتوان گفت در بین برندهای نوظهور، دوجی رویه ای خاص و متفاوت را پیش گرفته است. هرچند طراحی و ارگونومی محصولات از مؤلفه های مثبت این برند هستند، ولی عمده شهرت دوجی مدیون تولید گوشی هایی سرسخت و مقاوم است. این برند چینی که در ابتدا در اسپانیا تاسیس شد حال در کنار برندهای معتبری مثل Blackview، AGM و CAT از بهترین تولیدکنندگان گوشی های مقاوم به شمار میرود.
به نقل از پایگاه خبری رندباز؛ برند دوجی به تازگی موفق شده اولین گوشی اندرویدی دنیا با قابلیت دید در شب را روانه بازار کند. گوشی دوجی اس ۹۶ پرو (Doogee S96 Pro) به تازگی رونمایی شده است و بهزودی راهی بازارهای جهانی میشود.
آخرین محصول دوجی دوربینی با حسگر ۲۰ مگاپیکسل دارد که از قابلیت دید در شب بهره میبرد. البته دوربین اصلی این گوشی موبایل حسگر ۴۸ مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 است. دوربین ۲۰ مگاپیکسلی دید در شب آن از لنز سونی IMX350 سود میبرد که نسبت به نور بسیار حساس بوده و چهار فروسرخ و چهار فلش LED دارد. در این دوربین از فناوری دید در شب دوربینهای امنیتی رایج استفاده شده است. دوربین بعدی این گوشی حسگر ۸ مگاپیکسلی با زاویه دید بسیار باز دارد که میتواند با میدان دید ۱۳۰ درجه عکاسی کند. یک دوربین با حسگر ۲ مگاپیکسلی هم روی این گوشی مشاهده خواهید کرد که برای عکاسی ماکرو مناسب است. گفته شده با این دوربین میتوانید از فاصله چهار سانتیمتری از اجسام و سوژههای مختلف عکاسی کنید.
گوشی موبایل جدید دوجی استانداردهای پیشین را نیز رعایت کرده، در عمق 5 متری آب سالم میماند و حتی میتوان با آن عکاسی کرد، و در عمق 1.5 متری تا مدت 30 دقیقه قابل استفاده خواهد بود. گوشی دوجی اس ۹۶ پرو از استانداردهای IP68، IP69K و گواهی نظامی MIL-STD 810G برخوردار است. این گوشی تحت دماهای بسیار بالا و پایین آسیب نمیبیند و میتواند سقوط از ارتفاع 1.8 متری را تحمل کند.
این گوشی جدید به باتری ۶۳۵۰ میلیآمپر ساعتی مجهز است. انتظار میرود این باتری بتواند کاربران را در شرایط مختلف همراهی کند و برای یک روز کاری مناسب باشد. حسگر اثر انگشت این گوشی بهجای پشت آن، روی لبه قرار گرفته است. گوشی جدید دوجی از حسگر تشخیص چهره هم بهره میبرد. دوجی اس ۹۶ پرو همچنین از ۸ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیرهسازی بهرهمند است. افزون بر این، از سه اسلات برای استفاده از دو سیمکارت و یک کارت حافظه میکرو اسدی برخوردار است.
:: برچسبها:
دوجی ,
دوربین دید در شب ,
گوشی موبایل ,
موبایل ضد آب ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 680
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 آبان 1399 |
نظرات ()
|
|
شرکت مخابرات ایران در ماه اکتبر سال 2017 از برنامه خود برای سرمایهگذاری 10 تریلیون ریالی (306 میلیون دلار) در پروژه های زیرساختی طی دو سال آینده خبر داد. این سرمایهگذاری شبکه فیبر نوری و زیرساختهای اینترنتی ایران را تقویت میکند. شرکت مخابرات پیشتر قراردادهایی با دو شرکت چینی هواوی و فیبرهوم و نیز شرکت نوکیا برای ارتقاء و توسعه زیرساختهای فیبر نوری خود و برقراری ارتباطات فیبر نوری خانهها منعقد کرده بود. البته ما شرایط کلان اقتصاد کشور را برای اجرا و موفقیت این سرمایهگذاریها مناسب نمیدانیم.
بازار ارتباطات از راه دور ایران فرصتهای محدودی پیش روی سرمایهگذاران قرار داده است. تحریمهای تحمیلی از خارج و محدودیتهای وضع شده از سوی دولت باعث شده است فرصتهای پیش روی سرمایهگذاران در این بازار، محدود باشد. به رغم این، جمعیت جوان، تحصیلکرده و تشنه تکنولوژی ایران مشتاق دسترسی به خدمات موبایل و اینترنت است. در بخش ارائه اینترنت شاهد رقابت بین شرکت های مختلف هستیم و در بخش تلفن همراه با ورود شرکت ام تی ان از آفریقای جنوبی شاهد خصوصی سازی نسبی بوده ایم. اما تلفن ثابت همچنان در انحصار دولت قرار دارد.
در بازار تلفن همراه ایران چند شرکت فعال هستند، مثل ایرانسل و همراه اول. این دو شرکت طی پنج سال اخیر مجموعاً 95 درصد بازار را تحت کنترل خود داشتهاند. جا افتادن این شرکتها در بازار ایران و پوشش گسترده شبکه آنها، کار را برای شرکتهای کوچکتر سخت کرده است. ایرانسل و همراه اول از سال 2014 به این سو سرمایهگذاری سنگینی بر روی نسل سوم و چهارم تلفن همراه انجام دادهاند و با هدف پاسخگویی به تقاضای بالا، شبکههای ارتباطی خود را توسعه دادهاند.
در بخش اینترنت ثابت، شاهد نوعی تعادل بین شرکت مخابرات و 10 بازیگر دیگر هستیم. شرکت مخابرات به مدد برخورداری از انحصار در زمینه تلفن (مکالمه) همچنان موقعیت غالب خود در زمینه اینترنت خانگی را نیز حفظ کرده است. اما انحصار تلفن اینترنتی برداشته شده و دیگر شرکتهای ارائهدهنده اینترنت ثابت میتوانند در بخش تلفن اینترنتی با مخابرات و با یکدیگر رقابت کنند. به علاوه اوایل سال 2019 دولت ایران اعلام کرد شبکه دولتی فیبر نوری را در اختیار شرکتهای بخش خصوصی قرار میدهد. تاکنون اطلاعات بیشتری در این مورد منتشر نشده است.
علاوه بر همراه اول و ایرانسل تعدادی شرکت توزیعکننده و خردهفروش اینترنت همراه در ایران فعال هستند، اما به نظر ما این شرکتها سهمی اندک از بازار ایران دارند. اپراتور منطقهای رایتل نیز سهم اندکی از بازار دارد. همانطور که گفته شد تعداد مشترکان تلفن همراه در ایران در پایان سال 2019 بالغ بر 88.7 میلیون نفر بوده است. این رقم نسبت به سال قبل از آن رشد 1 درصدی داشته است. ضریب نفوذ تلفن همراه در ایران به 106.9 درصد رسیده است. به طور کلی تخمین زده میشود که 170 میلیون سیمکارت در ایران واگذار شده باشد که تنها 88.7 میلیون عدد از آنها در حال حاضر فعال هستند. با این حال با توجه به ضریب نفوذ بالای 100 درصد تلفن همراه در ایران، هنوز جای رشد خوبی برای بازار تلفن همراه در ایران به خصوص در روستاها باقی مانده است.
مشخصه دیگر بازار موبایل ایران غلبه مشترکان اعتباری بر کلیت بازار است. مشترکان دائمی 30 درصد کل مشترکان اپراتور اول ارتباطی ایران را تشکیل می دهند که این رقم بالاترین نسبت مشترکان دائمی یک شرکت در مقایسه با سایر شرکت های منطقه خاورمیانه است. سرانه درآمد اپراتورها از مشترکان بر اساس دلار آمریکا نسبتاً ثابت باقی مانده است. اما سرانه درآمد از مشترکان بر اساس ریال ایران طی دو سال گذشته رشدی مداوم داشته و به 210358 ریال معادل 1.94 دلار در سال 2019 رسیده است.
خدمات تلفن و اینترنت ثابت در ایران توسعه چندانی نیافته اند. سرمایهگذاران بیشتر به سرمایه گذاری در بخش تلفن همراه و اینترنت سیار تمایل نشان داده اند. بر اساس جدیدترین آمارها، تعداد مشترکان تلفن و اینترنت ثابت رو به کاهش قرار دارد و در پایان ماه مارس سال 2019 به 30.8 میلیون مشترک رسیده است.
توسعه شبکه در سالهای اخیر نتیجه سرمایهگذاری های بخش خصوصی بوده است، اما علیرغم این تعداد مشترکان رو به کاهش گذاشته است. انتظار داریم این روند کاهش در آینده نیز ادامه پیدا کند، چرا که هم سرمایهگذاران تمایل بیشتری به سرمایهگذاری در بخش تلفن و اینترنت سیار دارند و هم مردم به استفاده از خدمات تلفن و اینترنت سیار متمایل تر هستند.
:: برچسبها:
سیم کارت ,
اپراتورها ,
ایرانسل ,
همراه اول ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 1010
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 |
نظرات ()
|
|
مدیر عامل شرکت رایتل اعلام کرده است که این اپراتور در حال ارتقای آنتن های خود در سطح شهر تهران به نسل 4.5 موبایل می باشد. در این صورت مشترکین می توانند به سرعت بالاتری از اینترنت در سیم کارت های رایتل دسترسی داشته باشند.
یاسر رضاخواه؛ مدیر عامل اپراتور رایتل، اظهار داشت: زیرساخت های IT رایتل مرتب به روزرسانی می شود و نکته کلیدی و مهم این است که در سخت ترین شرایط تحریم به روزرسانی سایت های رایتل درحال انجام است اما این به روزرسانی با تکیه و تمرکز بر استفاده صد درصدی از توانمندی های داخلی انجام می شود.
مدیرعامل رایتل در ادامه افزود: بیشتر از 80 درآمد این اپراتور از محل سرویس دیتا است در حالیکه این سرویس در دو اپراتور رقیب حدود 50 درصد درآمد آنها را تشکیل می دهد؛ از این رو این موضوع نویدبخش روزهای خوبی در آینده برای رایتل است. به همین دلیل شرکت رایتل در صدد ارتقای آنتن های خود در سطح شهرها و وسعت بخشیدن به پوشش شبکه با دسترسی به نسل های جدید موبایل است تا مشترکین در هنگام استفاده از خدمات دیتا و اینترنت رایتل سرعت و کیفیت به مراتب بهتری را تجربه نمایند.
شرکت رايتل با هدف فعالیت در حوزه فن آوري نوین اطلاعات و ارتباطات در سال 1386تأسیس شد و خدماتی را در زمینه های مختلف همچون فن آوري کارت های هوشمند، پورتال های سازمانی، خدمات انتقال داده ها و تأمين و تهيه سخت افزار ارائه کرد. این شرکت در سال 1389 موفق شد مجوز فعالیت به عنوان اپراتور سوم کشور به همراه انحصار 2 ساله ارائه خدمات نسل سوم اینترنت همراه را کسب نماید. بدین ترتیب رایتل به عنوان سومین و جوان ترین اپراتور تلفن همراه فعال در کشور می باشد. این اپراتور از آغاز فعالیت خود با ارائه نسل سوم اینترنت همراه در کشور آغاز به کار کرد که در آن زمان جدیدترین فناوری اینترنت همراه در جهان به شمار می رفت در نتیجه علاقمندان زیادی به سوی این اپراتور جلب شدند. سیم کارت رایتل در دو نوع اعتباری و دائمی به مشترکین عرضه می شود. سیم کارت های این اپراتور از قدرت آنتن دهی و پوشش شبکه بسیار خوبی برخودار می باشند چون به لطف اجرای طرح رومینگ ملی، سیم کارت های رایتل از زیر ساخت ها و پوشش شبکه اپراتورهای همراه اول و ایرانسل جهت اتصال به شبکه استفاده می نمایند در نتیجه با سیم کارت های رایتل می توانید یک پوشش سراسری را تجربه کنید.
:: برچسبها:
سیم کارت ,
سیم کارت رایتل ,
اینترنت همراه ,
اینترنت نسل 4،5 ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 714
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 28 مهر 1399 |
نظرات ()
|
|
اپراتورهای تلفن همراه کشور همواره تلاش کرده اند که تنوع بسته های اینترنتی خود را با توجه به وضعیت اقتصادی اقشار مختلف در نظر بگیرند تا افراد بیشتری بتوانند از این خدمات بهره ببرند. چندی پیش شاهد این موضوع بودیم که در پی افزایش استفاده کاربران از اینترنت به خاطر شرایط به وجود آمده در اثر شیوع ویروس کرونا و رواج یافتن دورکاری و آموزش مجازی، اپراتورهای همراه اول و ایرانسل بدون مجوز از وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، بسته های اینترنت پر مصرف که استقبال زیادی از آن ها از طرف مشترکین وجود داشت، حذف کردند. این اقدام اپراتورهای همراه اول و ایرانسل اعتراض گسترده مشترکین را به همراه داشت و مشترکین اعتقاد داشتند که این کار مصداق بارز گران فروشی توسط این اپراتورها آن هم در این شرایط بحرانی است. پس از این اعتراضات بلافاصله وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و سارمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به این مسئله واکنش نشان داده و ضمن محکوم کردن و خلاف مقررات دانستن اقدام این اپراتورها از پیگیری موضوع و بازگرداندن تعرفه ها به حال قبل خبر دادند. این ماجرا پس از کشمکش های فراوان بالاخره با پیروزی وزارت ارتباطات خاتمه پیدا کرد و اپراتورها وضعیت بسته های اینترنتی خود را به حالت قبل برگرداندند. به تازگی مجددا شکایاتی در خصوص کم فروشی این دو اپراتور از سوی مشترکین مطرح شده که وزیر ارتباطات به این موضوع واکنش نشان داده است.
آذری جهرمی درباره احتمال کمفروشی همراه اول و ایرانسل اظهار کرد: شکایاتی دریافت کردیم، یک بار هم تخلفاتی بود که رفع شد. اما انصافا به تازگی به کم فروشی سازماندهی شده در این دو اپراتور نرسیده ایم. اگر شواهدی دارید به ما در ۱۹۵ منعکس کنید.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه به کم فروشی سازماندهی شده در اپراتورهای همراه نرسیدیم، گفت: قیمت ها بالا نرفته، اما مصرف کاربران بالا رفته و بهتر است زمانی که منزل هستید، از اینترنت خانگی استفاده کنید تا هزینه هایتان متعادل تر شود.
محمد جواد آذری جهرمی که در صفحه شخصی خود در اینستاگرام از کاربران خواسته بود تا سوالات خود را مطرح و جواب آن را دریافت کنند، در خصوص برنامه اینترنت رایگان برای دانش آموزان و معلمان گفت: استفاده از سامانه شاد رایگان شده است و بسته ویژه دانش آموزان را هم به زودی اعلام می کنیم.
آذری جهرمی درباره عدم تطابق سرویس درخواستی و دریافتی کاربران و اینکه چرا اینترنت با سرعت ۱۶ مگابیت، تجربه ای در حدود ۴ مگابیت دارد، گفت: اگر سرویس ۱۶مگابیتی خرید کرده اید و سرعت کمتر از آن به شما تحویل شده است، یعنی کم فروشی اتفاق افتاده و حتما شکایتتان را در ۱۹۵ ثبت کنید تا همکارانم آن را پیگیری کنند.
:: برچسبها:
سیم کارت ,
همراه اول ,
ایرانسل ,
بسته های اینترنت ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 947
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 20 مهر 1399 |
نظرات ()
|
|
گوشی های هوشمند عمدتا توسط شرکت های مطرحی مانند اپل، سامسونگ، هواوی، نوکیا، شیائومی و ... تولید میشوند و در اختیار مردم سراسر جهان قرار می گیرند. کشور ما نیز از این قاعده مستثنی نبوده و برای دسترسی مردم به گوشی هوشمند ناگزیر به واردات آن می باشد. اما در چند ماه اخیر به خصوص پس از شیوع ویروس کرونا و افزایش قیمت ارز شاهد افزایش قیمت گوشی های هوشمند در بازار هستیم که باعث شده قدرت خرید مردم بسیار کاهش یابد. این مساله موجب ایجاد رکود در بازار گوشی و کاهش ثبت سفارش واردات این محصول شده است.
مدیر روابط عمومی انجمن واردکنندگان موبایل با بیان اینکه مهم ترین علت افزایش قیمت گوشی همراه عدم تخصیص ارز است، گفت: در حال حاضر در شهریور ماه نسبت به ماه گذشته ثبت سفارش کالای تلفن همراه ۲۰ برابر کاهش یافته است.
وی دومین علت وضعیت نابسامان بازار موبایل را مربوط به قانون سقف و سابقه دانست و گفت: تا چند ماه گذشته نزدیک به ۱۸۰ شرکت در حوزه گوشی همراه فعالیت می کردند که از این تعداد ۷۰ شرکت به طور مستقیم به کار واردات این محصول پرمتقاضی مشغول بودند. این در حالی است که در حال حاضر تعداد شرکتهای واردکننده با صدور مجوز توسط وزارت صمت به ۳۰۰ شرکت افزایش یافته است.
وی افزود: از آنجایی که بسیاری از شرکت های تازه وارد به عرصه واردات گوشی موبایل، برای نخستین بار وارد چرخه این محصول شده اند، با وجود قانون سقف و سابقه با مشکل جدی روبرو می شوند. این شرکتها باید دارای سابقه واردات بوده تا بتوانند محصولات خود را وارد کشور کنند که متأسفانه بیشتر آنها تازهکار بوده و نمی توانند از این قانون عبور کنند در نتیجه ثبت سفارش شرکت ها به خاطر سقف و سابقه انجام نمی شود.
عالیان در ادامه گفت: یکی دیگر از علت های نابسامانی در بازار موبایل کمبود کالا است؛ چرا که در ماه شهریور هیچ گونه واردات گوشی انجام نشده و هر آنچه که در انبارها و در دست مغازهداران بوده به فروش رسیده است. از طرفی باید به این نکته اشاره کنم که کالای گوشی همراه توسط فروشندگان بیش از دو هفته نمی تواند نگهداری شود؛ چراکه بلافاصله به فروش رسیده و مبلغ آن برای واردات دوباره کالا هزینه می شود اما با توجه به این که هیچگونه ثبت سفارش جدیدی برای وادرات گوشی موبایل صورت نگرفته است در نتیجه با کمبود این کالا در بازار مواجه هستیم که همین امر نیز بر افزایش قیمت آن مؤثر خواهد بود.
وی ادامه داد: از زمان بازگشایی مدارس قیمت گوشی ها افزایش داشته است، به طوری که اکنون بازارهای موبایل دچار التهاب شده اند، درواقع باید بگویم بین ۱۰ تا ۲۵ درصد گوشی های همراه با افزایش قیمت مواجه شده اند. از طرفی بالا رفتن تقاضای خرید گوشی همراه و از طرف دیگر عدم تخصیص ارز به واردات این کالای پرمتقاضی از علت های دیگر نابسامانی و افزایش قیمت ها در بازار موبایل است.
عالیان اضافه کرد: نزدیک به ۵۰۰ هزار گوشی که در گمرکات منتظر مجوز برای ورود به بازار بودند در دو هفته اول ماه مرداد آزاد شده و به سرعت به فروش رسید اما دوباره بازار با کمبود کالا مواجه است. از طرفی شرکت های واردکننده با توجه به قانون سقف و سابقه نمی توانند گوشی های همراه وارد کنند. این در حالی است که اگر تصمیم جدی درباره ورود گوشی های همراه گرفته نشود، متأسفانه دوباره با مشکل واردات تلفن همراه از طریق مسافری روبرو می شویم و همان حوادث سال ۹۷ اتفاق می افتد؛ چرا که در آن زمان قوه قضائیه به موضوع قاچاق گوشی ورود پیدا کرده و بسیاری از واردکنندگان و بازرگانان را به دلیل قاچاق گوشی مسافری دستگیر کردند.
وی در پایان افزود: برای ساماندهی به بازار گوشی تلفن همراه و متعادل کردن قیمت ها نیاز به تصمیم جدی در این زمینه از سوی دولت و مسئولین امر می باشد تا با تخصیص ارز مناسب جهت واردات این محصول و ثبت سفارش واردات بتوان تا حد زیادی از التهابات موجود در بازار گوشی موبایل کاست.
:: برچسبها:
گوشی تلفن همراه ,
گوشی موبایل ,
موبایل ,
تلفن همراه ,
رندباز ,
:: بازدید از این مطلب : 663
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 19 مهر 1399 |
نظرات ()
|
|
|
|
|